2011. május 13., péntek

How to dress like Vanessa Abrams - collegefashion.net

Jessica Szohr gyakran mondja a karakteréről, hogy nagyon egyedi a stílusa. A könyvben egészen gótos, piercing-ekkel és sok fekete ruhával - de mikor a show indult, inkább azt akaraték, hogy Lower East Side-os legyen, farmerrel, lazán.

Farmerek
Vanessa gyakran hord farmert, a ruhatárának egyik alapvető darabja. Nem kell drágának lennie, fel lehet dobni topokkal, neonszínű kiegészítőkkel.


Dzseki
Vanessa szereti az '50-es éveket idéző dzsekiket - főleg ha annak az ujja, részei világos színűek. Aki ilyet akar, annak érdemes egy vintage boltba látogatnia!Az anyag mindegy, a stílus a lényeg! Ha boltban nincs, marad a netes rendelés ha mindenképp ilyet akarsz.



Világos színek
Mindegy milyen alkalomra, Vanessa valamilyen élénk színnel feldobja a ruháját. A Lower East Side-on nagyon hódít a '80-as évek neonszínskálája!




Minták
Vanessa ezeket az élénk színeket érdekes geometrikus mintákkal kombinálja. A szafari stílus és a föld színei ugyanúgy hatottak rá, mint a vidám színek! És a legnagyszerűbb a stílusában az, hogy nem fél keverni ezeket!  Nem fél semmilyen újszerű párosítástól.

Cicanadrág
Az egyik darab ami jellegzetessé teszi őt, az a cicanadrág. Party-ra vagy hétköznap - ő viseli!

Ékszerek
Mesés gyűjteménye van mindenféle ékszerből. Nem fél variálni őket és mindig kifejezi a hangulatát amit visel.



Összegzés
Vanessa-nak van divatérzéke, és nem fél kockázatot vállalni, mikor szokatlan darabokat kever. És ez a lényeg: kísérletezni kell a színekkel, mintákkal és ékszerekkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...