2011. február 19., szombat

Ti döntettetek 2.

Serena 6 szavazatot kapott, ami messze rosszabb a többiek 1-2 szavazatánál, így mindent az olvasókért: vegyük végig milyen rosszaságokat művel Serena mostanában...

Először is, ha Dan lélekjelenléte nem védte volna meg, Serena hatalmas galibát tudott volna okozni mind az anyjának, a Bass vállalatnak, mind pedig az egész családja jó hírének. Na de azok kedvéért, akik még nem ismerik a legújabb fejleményeket, több poént nem lövök le, nézzék meg a 4. évadot ;)

Továbbá viszont ott van az a tény, amit nem téveszthetünk szem elől, még akkor sem, ha magáról van der Woodsen kisasszonyról van szó: még ha nem is kedveljük Dan-t, hisz Brooklyn gáz az elit szerint, el kell ismernünk az utóbbi időben nagyon kikupálódott (felkapaszkodott). Így aztán nem szívesen nézzük, ahogy Serena-ra várva fontos lehetőségeket szalaszt el, amelyek a karrierje szempontjából igen fontosak lennének. Folyton rá kell várni, és S. folyton elfelejti, hogy találkozót ígért D.-nek. What a bitch!!! 
S. időérzéke nulla. Így nem csoda, ha nem tudja azt sem, hogy a leopárdminta a 80-as évek óta nem divat... Föld hívja S.-t! Vegyél egy órát és egy naptárat!

Ellenvetést, egyetértést kommentben hagyni,
xoxo,
GG
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...