2011. április 15., péntek

How to dress like Blair Waldorf - collegefashion.net

A következő cikk a collegefashion.net-es Blair Waldorf cikken alapul, azt fordítottam le, foglaltam össze egy egész kicsit átdolgozva. Hisz ők igazán értenek a divathoz, tanuljunk a profiktól!

Blair nagyon elegáns, mindig olyan kifogástalanul néz ki, mintha most lépett volna ki egy áruház kirakatából. Sosem jelenne meg mosatlan hajjal az utcán vagy össze nem illő darabokban.

Ruhák és szoknyák
Blair gyakorlatilag sosem visel nadrágot (még télen is szoknyában jár harisnyával) és főleg nem farmert!




Klasszikus darabok
Blair-re nagy hatással volt az elegáns iskolájának egyenruhája. Emiatt sokat kellett galléros ingeket és nyakkendőt viselnie. Egyszerű (sötétkék) szoknyával, harisnyával és világos hajpántokkal könnyen átvehető ez is!


Színek
Blair mindig feldobja ruháit valamilyen élénk színnel, legyen szó egy piros kabátról, táskáról vagy narancssárga harisnyáról. A kedvenc színe jellegzetesen a piros, sárga, esetleg narancs.

Lányos részletek
Blair kifejezetten lányos lány, így közel állnak hozzá a a nőies anyagok, pl. csipkék és fodrok. Elegáns viseletén mindig találhatok ilyenek.


Pihenés
Blair még akkor is  szuperül néz ki, mikor alszik. Sosem viselne flanel pizsamát. A pihenés nem egyenlő a melegítőnacival, inkább szatént visel.


Kiegészítők
Jellegzetesen a hajpánt a legfontosabb. Blair bármilyen alkalomra szívesen viseli, általában leengedett hajjal, de lófarokhoz is jól áll neki.

Harisnya
Blair-nek számtalan harisnyája van! Téli hónapokra jól jön, de máskor is viselhető ha hűvös van. Bármilyen színben jól jöhet egy ruhához.


Hajstílus
A legfontosabb az ápoltság, tisztaság. Amíg ez nincs meg, felesleges nekikezdeni bárminek is.  Mint már volt róla szó, leengedett haj az általános viselete, természetesen hajpántokkal. Némi göndörítés sem árt a tökéletes kinézetért - már ha nem olyan természetesen a hajad.



Folyt. köv.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...